
PeyamaKurd- New York'ta 7 pizza dükkânı işleten Diyarbakırlı Hakkı Akdeniz'e, ABD Temsilciler Meclisi olmak üzere toplamda 4 yerden başarı ödülü verildi.
New York'ta 7 pizza dükkanı bulunan Akdeniz’in "Champion Pizza"dükkanı Hollywood ünlüleri tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Bunun yanı sıra, yoksullarla evsizlere yardımseverliği ve cömertliğiyle bilinen Akdeniz, ABD'de 4 başarı ödülüne birden layık görüldü.
ABD Temsilciler Meclisi'nin "sosyal adalet şampiyonu", "toplumda lider" ve "iş dünyasında öncü" olarak değerlendirilmesinden ötürü bu ödüle layık gördüğü Akdeniz'in, New York Eyaleti Meclisi tarafından verilen ödülde ise "topluma örnek hizmetler veren" ve "işinde eşsiz kişisel başarıya imza atan" bir birey olduğu belirtildi.